dijous, 14 de setembre del 2017

Creem els penjadors!

Aquestes primeres setmanes estan essent molt creatives! Estem creant la classe al nostre gust i amb relació al projecte de l'any. Tenim diverses tasques a fer:  els penjadors, el cartell dels càrrecs, els cartells de la classe, el nom de la classe, l'abecedari, les portades de l'àlbum, l'horari... tot ho fem nosaltres! Quina feinada, oi?, però és molt gratificant!

Quin sentit té que els infants s'ho trobin tot fet i preparat?, tot això no tindrà cap mena de sentit per ells. Cal que sentin la classe seva. Amb totes aquestes tasques, estem escrivint un munt, deixem volar la imaginació i demostrem que som tots uns artistes!

El projecte de l'any de l'escola es diu "emocionAR-Te", és a dir, un projecte sobre l'art i els artistes. A la meva paral·lela i a mi ens encanta que en els penjadors hi apareguin fotos seves. Així que aquest any ens hem convertit amb pintors, ens hem vestit amb bata blanca, una boina i amb un pinzell a la mà! I mireu els resultats! Darrere, aprofitant que d'aquí poquet anirem a l'exposició de Picasso que fan al museu Rigaud de Perpinyà, hem introduït el concepte del cubisme fent un retrat a l'estil del pintor malagueny. 









Aquests eren de l'any passat, el projecte es deia: "Ratetes de biblioteca"



Us agraden? com són els vostres?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passatemps nadalencs

Hola!  Com van aquestes últimes setmanes? A nem força atrafegats preparant el festival de Nadal, l'amic invisible... entre moltes altr...