dimecres, 15 de novembre del 2017

Calendari perpetu

Avui penjo un dels recursos que he creat fa poquet. Es tracta d'un calendari perpetu que els nens hauran de completar i personalitzar al seu gust. Un cop el tinguin fet, se'l poden emportar a casa i d'aquesta manera poden tenir una rutina diària per treballar els dies de la setmana, els mesos i les estacions. 

Quins materials necessitem per fer-ho?

- Els dos fulls que us proporciono. (Feu clic a la primera imatge per descarregar)

1

2

- Una plastificadora.
- Dos enquadernadors de llengüeta.
- Dues mini pinces.

Com fer-ho?

Per començar, cal imprimir els dos fulls amb A3, teniu l'opció de fer-ho amb A4, però quedarà més petit i no s'apreciarà tant. Nosaltres ho hem imprès amb un paper més gruixut perquè perduri més i sigui més consistent. 

Els infants hauran d'escriure en el full 2, els dies de la setmana i les estacions i podran decorar-ho al seu gust. 

Retallaran el cercles del full 2 i ja el podrem plastificar.

Emplenaran el full 1, només les columnes de la dreta, amb els mesos de l'any, i la de l'esquerra amb els números de l'1 al 31. Un cop ho tinguin fet, ho decoraran.

Plastificarem el full 1. 

Farem un petit forat en el centre dels quatre cercles i passarem l'enquadernador de llengüetes. D'aquesta manera la roda dels dies de la setmana i de les estacions podran rodar. Hem de mirar de col·locar cada cercle en el seu espai.

Per acabar, col·locarem una pinça en les columnes dels mesos i una altra a la dels números. Aquestes ens serviran per indicar en quin mes i quin dia ens trobem. 





Espero que us agradi i que en traieu profit. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Passatemps nadalencs

Hola!  Com van aquestes últimes setmanes? A nem força atrafegats preparant el festival de Nadal, l'amic invisible... entre moltes altr...