dijous, 17 d’agost del 2017

Calendari escolar 2017-2018

TIC-TAC! Il·lusionats?, mandrosos?, motivats?, desesperats? quin és el vostre estat anímic quan veieu que les vacances estant a punt... estant a punt... no vull acabar la frase. Molts de vosaltres encara us queden molts dies, però els que treballem a Catalunya Nord comencem el 4 de setembre amb els infants. Enteneu, doncs, la meva publicació? 

Aquest blog neix amb l'entrada del nou curs. És com començar l'any nou amb els seus corresponents propòsits. Per tant, sóc una bloguer novella amb moltes ganes de llegir crítiques, sempre que siguin constructives, que m'ajudin en aquesta nova etapa. Sóc tota orelles, o en aquest cas "sóc tot ulls", per llegir els vostres comentaris. 

En aquest blog compartiré amb vosaltres recursos principalment creats per mi mateixa i experiències que aniré vivint en el meu dia a dia com a mestra de cicle inicial. 

Per començar us vull oferir el calendari del curs 2017-2018. Personalment, m'agrada penjar horitzontalment el calendari en una de les parets de la classe, ja que d'aquesta manera els nens tenen clar el cronograma i tenen un estímul visual. Tot i així, tenim un racó on hi pengem el calendari que pertoca aquell mes. 

El calendari que us penjo és un calendari interactiu on l'encarregat podrà resseguir el nom del mes, podrà comptar quants dies d'escola i quants festius hi ha hagut, podrà escriure anècdotes del dia a dia, podrà enganxar autoadhesius en les ocasions especials... 

Aquest curs, utilitzaré aquest calendari i espero que us pugui resultar útil. Una altra proposta és que agafeu un calendari en blanc i que siguin els mateixos nens i nenes els que hagin d'escriure els números, els noms dels mesos, els dies de la setmana... amb cicle inicial pot funcionar molt bé al començament de curs, ja que a partir del treball cooperatiu es prepara i es crea el material necessari perquè la classe entri en funcionament.  

Penjaré el calendari de Catalunya Nord i el de la resta dels Països Catalans, no us confongueu! (Clicar a la imatge per descarregar)

  • Calendari general dels PPCC


  • Calendari general de Catalunya Nord


Fins aviat! 

2 comentaris:

  1. Mil gràcies! Són perfectes els dos i fets amb molt bon gust!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Anna! Començar un blog i rebre comentaris així són molt d'agrair!

      Elimina

Passatemps nadalencs

Hola!  Com van aquestes últimes setmanes? A nem força atrafegats preparant el festival de Nadal, l'amic invisible... entre moltes altr...